De Indische Genealogische Vereniging is bij voorkeur bereikbaar per e-mail, via de secretaris: Ralph Ravestijn (voor vragen over de vereniging)

Postadres
Voor de mensen zonder computer, is de Indische Genealogische Vereniging bereikbaar via het volgende adres:
Secretariaat IGV
Zwaluwstraat 114
3145 NH MaassluisBankgegevens
IBAN: NL47 INGB 0000146032 (Indische Genealogische Vereniging)
BIC: INGBNL2A

Contactpersonen
Zie hieronder voor welke vragen u bij welke personen terecht kunt.

Het bestuur bestaat per maart 2017 uit:
Dennis de Calonne (voorzitter; beheer website en webredacteur a.i.) 
Ralph Ravestijn (secretaris)
Ricus Peetoom (penningmeester)
Daisy Spangenberg (PR, ledenwerving en evenementen)

Overige contactpersonen:

Roel de Neve (hoofdredacteur De Indische Navorscher)
Leo Janssen (Janssen's Repertorium en redactie Bronnenpublicaties)

Profielen leden van het bestuur

Ralph Ravestijn
Ralph Ravestijn (1975) woont in Maassluis (Zuid-Holland) en is vader van twee dochters. Ralph heeft accountancy, auditing en control gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hoopt in 2016 zijn RA titel te behalen. Hij werkt in de controlepraktijk van een accountantskantoor met overheid en non-profit als specialisatie. Zijn vader is geboren in Pare-Pare (Celebes) als zoon van een Boeginese vrouw en vader met een Indische moeder (Dessauvagie).

Dennis de Calonne
Dennis de Calonne (1981) woont in Drachten (Fryslân). Hij houdt zich vanaf zijn 15e bezig met genealogie. De familie De Calonne stamt van oorsprong uit België en is vanaf 1826 aanwezig in Nederlands-Indië (zie verder: http://www.decalonne.nl). Dennis' vader, zoon van een Indische vader en Indonesische moeder, is geboren in Depok, ten zuiden van Jakarta; Dennis' moeder is Fries. Dennis werkt als interim-jurist bestuursrecht bij uiteenlopende overheden. In zijn vrije tijd werkt hij aan een staatsrechtelijk-historisch proefschrift met een koloniaal thema (West- en Oost-Indië). Hij is tevens gemeenteraadslid te Smallingerland.

Daisy Spangenberg
Daisy Spangenberg is 29 jaar en woont in Assen. Haar vader en moeder wonen ook in Assen, haar broertjes Dennis en Duncan wonen in Groningen. Haar vader is geboren in Surabaya, maar is in 1957 als baby naar Nederland gekomen samen met zijn zus en moeder. In juni 2015 is ze samen met haar vader naar Indonesië gegaan om zijn geboortestad te bezoeken en om de rest van de familie op te zoeken: haar opa en haar twaalf ooms en tantes. Een bijzondere ervaring die de binding met haar roots heeft versterkt. Ze hoopt via IGV jongeren te kunnen betrekken bij en te interesseren voor Indisch genealogisch onderzoek en het lijkt haar erg leuk om op deze manier jongeren met dezelfde roots te ontmoeten. In haar vrije tijd zit ze op de mountainbike (zie www.duncanshelden.nl), maakt ze stedentripjes, bezoekt ze concerten en festivals en gaat ze graag uit eten of maakt ze thuis gado gado klaar voor vrienden.

Ricus Peetoom
Ricus Peetoom (1950) is gepensioneerd en woont in De Bilt. Hij is weduwnaar van Ada de Bruijn, wier vader de Stichting Ellen de Bruijn-ter Denge Memorial Fund heeft opgericht en waar hij sinds de oprichting penningmeester van is. Daarnaast heeft hij nog een aantal penningmeesterschappen van verenigingen en stichtingen. Hij heeft zijn werkzame leven doorgebracht als databasebeheerder in het bankwezen, en daar met name het zakelijke deel.
Via Opa Peetoom en schoonvader Co de Bruijn geïnteresseerd geraakt in genealogie. Ricus heeft geen speciale familieband met Indië.