Database RK-dopen Soerabaja

  • H.J. Verbaarschott
  • H.J. Verbaarschott's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
Meer
16 okt 2017 08:24 - 16 okt 2017 08:25 #1862 door H.J. Verbaarschott
H.J. Verbaarschott heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Database RK-dopen Soerabaja
krancher.com schrijft :
Doopregister 1811-1875
Omdat zo’n prachtige bron gedeeld moet worden en we vinden dat iedereen teruggevonden moet kunnen worden is Aïsha bezig om informatie uit de doopboeken in een database te zetten. Haar werk is nog niet nagekeken, ook niet door haarzelf. En het is nog lang niet af. Bovendien bevindt de database zich nog in een testfase. Toch zetten we hem al online, want wie weet staat er precies die persoon bij die door iemand gezocht wordt.

Momenteel zijn de namen uit de eerste doopboeken (t/m 1875) overgenomen met hierbij tenminste de ouders, geboortejaar en geboorteplaats (andere informatie op de akte komt later, dit leek haar belangrijker).

De andere boeken zijn nog niet in een database verwerkt, maar de lijsten vindt u hier.

Om zeker te zijn van de informatie op een doopakte is het uiteraard nog steeds het beste om deze bij ons op te vragen.

Via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u ons vragen om de betreffende doopakte(s) (o.v.v. naam en recordnummer) op te zoeken, te monteren en op te sturen. Het is een tijdrovend werkje, dus daar zijn wel kosten aan verbonden. We rekenen 4 euro verwerkingskosten per doopvermelding om zo de onkosten (een beetje) te kunnen dekken.
Laatst bewerkt: 16 okt 2017 08:25 door H.J. Verbaarschott.
Gemaakt door Kunena